Кристиан Вигенин обяви, че се оттегля като председател на Националния

...
Кристиан Вигенин обяви, че се оттегля като председател на Националния
Коментари Харесай

ТРУС В БСП: Кристиян Вигенин хвърли кърпата като шеф на предизборния щаб след погрома на изборите

Кристиан Вигенин разгласи, че се отдръпва като ръководител на Националния избирателен на Българска социалистическа партия.

" Резултатите от изборите към този момент се изясниха, въпреки да не са дефинитивни. Не постигнахме задачите си. Оттеглям се като ръководител на Националния избирателен щаб ", написа той в профила си във Facebook.

Припомняме, че Корнелия Нинова и социалистите повериха провеждането на предизборната акция на някогашния любимец на Сергей Станишев, който наследи на този пост Георги Свиленски.

“Не съм последовател на вътрешнопартийните откровения във Facebook, тъй че моят разбор ще споделя първо на партийните конгреси, които предстоят “, написа още той.
свързани новини49429преди 18 часа
Ето и какво тъкмо написа Вигенин в обществената мрежа:

Резултатите от изборите към този момент се изясниха, въпреки да не са дефинитивни. Не постигнахме задачите си. Оттеглям се като ръководител на Националния избирателен щаб. Благодаря на сътрудниците от щаба, работиха старателно и сърцато, към тях не трябва да има никакъв укор!

Не съм последовател на вътрешнопартийните откровения във фейсбук, тъй че моят разбор ще споделя първо на партийните конгреси, които предстоят.

Използвам мотива да благодаря на всички, които гласоподаваха през вчерашния ден и още повече на тези от вас, които поддържаха " Българска социалистическа партия за България ". Топъл привет и на всички деятели и претенденти, с които работихме неуморно в акцията в Пловдив и Ямбол.

Горе главата, за отчаяние място няма, битката за по-добър живот за всеки българин продължава!

И не забравяйте, имаме още работа - в неделя следва балотажът сред Румен Радев и Анастас Герджиков!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР