Кристиан Талев-Криско представи първата си книга Пътят нагоре (издателство „БГ

...
Кристиан Талев-Криско представи първата си книга Пътят нагоре (издателство „БГ
Коментари Харесай

Криско представи автобиографията си „Пътят нагоре" в хотел „Маринела"

Кристиан Талев-Криско показа първата си книга " Пътят нагоре " (издателство „ БГ книга " ) пред публицисти в хотел " Маринела ", зала " Силует ". Извървял дълъг път - от възпитаник в " Априлската гимназия " до най-популярния актуален хип-хоп актьор в България – той е „ един от най-мъдрите хора, които познавам ", съгласно режисьора Кирил Кирилов-Кико.

" Това не е тъкмо автобиография. В книгата има персонални неща, само че има и неща които биха били потребни на всеки реализатор, който желае да успее в музикалния бизнес. Запазих доста неща за себе си и съзнателно не ги споделях в изявленията, с цел да издам книга и да стана замърсен милионер, " с усмивка показа хитмейкърът.
Според него книгата има друга цел - да накара повече младежи да четат. А на въпроса какво ще кажете на родителите, които няма да разрешат на децата си да купят и прочетат книга на абсурден рапър Криско отговори: " Бих ги посъветвал първо те да я прочетат. "
Книгата на Криско към този момент публично е в продажба в книжарниците, а още преди формалното й стартиране на пазара над 3000 копия бяха поръчани онлайн от читатели в България, Македония и Съединените щати. " Пътят нагоре " ще бъде показана на мини-турне из България, което – както се пошегува Криско - „ ще ми е първото, на което няма да пея ".









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР