Кристиан Талев – Криско най-сетне официално призна, че приятелката му

...
Кристиан Талев – Криско най-сетне официално призна, че приятелката му
Коментари Харесай

Криско призна, че Цвети е бременна в шестия месец

Кристиан Талев – Криско най-накрая публично призна, че приятелката му Цветелина Петрова е бременна, видя HotArena. Чаровната брюнетка е в средата на шестия месец и към този момент има очевидно завършен стомах. 31-годишният продуцент и реализатор чака първия си правоприемник при започване на есента и няма самообладание да влезе в новата си роля на татко.

Че Цвети е бременна, Криско разкри във видеоклипа към най-новата си ария „ Да или не ”. В него някогашната стюардеса демонстрира наедрелия си стомах и не остава никакво подозрение, че носи разрастващ се живот в утробата си. Малко след премиерата на клипа, към бъдещите родители заваляха поздравления и благопожелания за благополучен фамилен живот. „ Каква хубава вест! Страхотни сте! ”, радват се феновете на Kриско.
Въпреки че откри сродна душа в лицето на Цвети, изпълнителят не желае да подписва брак с нея, тъй като не има вяра, че подписът в гражданското има значително значение за една връзка. Той от дълго време разправя в изявленията, че е подготвен за деца и е намерил дамата на живота си, тъй че бе въпрос на време връзките им да преминат на идващото равнище. Петрова и Талев са дружно повече от две години и по всичко проличава, че се схващат отлично.
Преди време се появиха клюки, че са вдигнали загадка женитба, само че Криско побърза да ги отхвърли.

Запознати издават, че Цвети прекратила уговорките си на стюардеса още при започване на бременността, а след това се отдала на отмора. Личният й гинеколог я предизвестил, че полетите на дълги дистанции са рискови за плода и тя решила да не поема непотребни опасности. Бебето е първи правоприемник за бъдещите родители и те треперили да не се случи нещо непредвидено. Работата като стюардеса, включваща честа промяна на часовите пояси и климата, е несъответствуваща за бременни дами, по тази причина Криско убедил хубавицата да си вземе дълъг отпуск. Той напълно поел финансовата прехрана на приятелката си и бил безапелационен, че най-важното сега е здравето на бебето, написа " Уикенд "

Преди да се обвърже с Цвети, Талев имаше връзка с плеймейтката Ася Капчикова, само че с нея нещата въобще не протекоха по този начин безпрепятствено. Говори се, че палавата русокоска неведнъж му слагала рога и той я разкарал дефинитивно. За да му отмъсти, Капчикова няколко пъти подмятна в общественото пространство, че рапърът е бисексуален и спи с мъже. Заяви още, че той в никакъв случай не я е удовлетворявал в леглото, а сексът посред им се случвал толкоз рядко, че им се събирали не повече от 4 пъти в месеца.
Хора от обкръжението на Криско издават, че думите на някогашната му Ася в действителност го жегнали и не желал да я вижда дори и на фотография.
Откакто Цвети се появила в живота му, той се чувствал доста по-спокоен и убеден, разясняват хора от обкръжението му. Запознали се на снимачната площадка на негов видеоклип – по това време чаровната брюнетка съвмествяла работата си като стюардеса с тази на танцьорка и взела присъединяване в един от плановете на Криско. След като се разделил с Капчикова, изпълнителят издирил телефона на Петрова и я поканил на среща. Точно тогава тя постоянно летяла до Дубай и имала проекти да се откри там, само че упоритият продуцент я убедил да остане в България. Той й посветил песента си „ Още си един танц ” и по този начин дефинитивно я спечелил. „ Тя ме е виждала във всевъзможни обстановки и ме е приела подобен, какъвто съм! ”, споделял е Криско по адрес на обичаната си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР