Кристиан Ромеро ще може да играе за Тотнъм в неделния

...
Кристиан Ромеро ще може да играе за Тотнъм в неделния
Коментари Харесай

Ромеро ще играе за Тотнъм още на 1-ви

Кристиан Ромеро ще може да играе за Тотнъм в неделния мач от Висшата лига против Астън Вила, до момента в който Родриго Бентанкур ще пропусне дуела, разкри мениджърът на лондончани Антонио Конте. Защитникът на аржентинския народен тим не игра в мача против Брентфорд в понеделник, приключил наедно 2:2. Бранителят получи малко по-дълга отмора след триумфа на Аржентина на Мондиал 2022 в Катар.

" От видяното през последните дни по време на тренировките мога да кажа, че той е напълно съсредоточен върху това, което ни следва. Кристиан изрази предпочитание да играе за нас, откакто се завърна. Изключително значимо е, че в нашия състав имаме двама футболисти, които към този момент са били международни първенци. Кристиан би трябвало да знае, че сложното едвам в този момент стартира. Очакванията към него ще бъдат още по-големи и би трябвало да продължи да работи още по-усилено ", съобщи Конте

Вратарят Юго Лорис и бранителят Кристиан Ромеро са двамата футболисти на Тотнъм, които към този момент са станали международни първенци.

Уругвайският национал Бентанкур има разкъсан мускул и няма да играе за към момента неустановен интервал от време. Халфът се контузи в срещата от Мондиал 2022 сред " урусите " и Гана.

" Трябва да изчакаме. Тези дни ще разберем какво тъкмо е положението му. Определено няма да играе против Астън Вила ", сподели още италианският управител на столичани.

Тотнъм е на четвърто място в класирането във Висшата лига с актив от 30 точки, на 10 след водача Арсенал, който е изиграл един дуел повече от своя огромен съперник.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР