Кристиан Ромеро и Ричарлисон са две от звездите на Тотнъм,

...
Кристиан Ромеро и Ричарлисон са две от звездите на Тотнъм,
Коментари Харесай

Две от звездите на Тотнъм поставили ултиматум на ръководството за уволнението на Конте

Кристиан Ромеро и Ричарлисон са две от звездите на Тотнъм, които са сложили ултиматум на управлението за разлъка с мениджъра на отбора Антонио Конте или тяхно овакантяване през идното лято, оповестява един от най-популярните журналистив Аржентина Гастон Едул. Италианският ментор бе освободен от клуба преди няколко дни след ядосан изблик против своите футболисти незабавно след равенството 3:3 със Саутхамптън.
 От Тотнъм са се обърнали към ФИФА по случая Паратичи От Тотнъм са се обърнали към ФИФА по случая Паратичи
Двамата футболисти са били в обтегнати връзки със експерта още преди изблика на Конте, само че след изблика му е спора е достигнал своята кулминационна точка. Тирадата обаче е засегнала и други футболисти в отбора, измежду които Пиер-Емил Хьойберг, който е призовал експерта да бъде по-внимателен в мненията си.
 Паратичи: Решението за разлъка с Конте бе вярно, сезонът бе сложен за него Паратичи: Решението за разлъка с Конте бе вярно, сезонът бе сложен за него
“Отношенията на Конте с тима бяха доста неприятни. Това е нещо, което няма потребност да споделям, то беше очевидно и по думите му. Някои играчи даже дадоха ултиматум и целите на Тотнъм се трансформираха. Да, споделям го. Кристиан Ромеро преосмисляше оставането си в клуба, както и Ричарлисон, в случай че Конте остане. Той се отнасяше доста зле освен на четири очи, само че и обществено. Сега проектът на Ромеро е да остане, ” съобщи Едул пред локалния канал TyC Sports.
 Ясна е сумата, която Конте ще получи за уволнението си от Тотнъм Ясна е сумата, която Конте ще получи за уволнението си от Тотнъм
Тотнъм ще бъде воден от помощника на Конте - Кристиан Стелини до края на сезона. Междувременно от управлението би трябвало да намерят нов ментор, който да поеме отбора от лятото. Ситуацията при “шпорите ” обаче се усложни още повече през вчерашния ден, откакто ФИФА направи интернационално наказването на ръководещия шеф на клуба Фабио Паратичи и по този метод “обезглави ” спортно-техническото ръководство в клуба, като остави лондончани и без втория водещ човек след напускането на Конте.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР