Кристиан Пулишич направи отличен дебют в Серия А за Милан

...
Кристиан Пулишич направи отличен дебют в Серия А за Милан
Коментари Харесай

Пулишич изведе Милан до победа в Болоня

Кристиан Пулишич направи отличен дебют в Серия А за Милан и оказа помощ на отбора си да завоюва в Болоня. Американецът оказа помощ за гола на Оливие Жиру и по-късно вкара за 0:2. Мачът беше финален от.

Милан стартира с трима нови и нова скица – 4-3-3. Хараламбус Ликоянис можеше да вкара за Болоня още в 20-ата секунда, само че ударът му срещна гредата. В 11-ата минута стана 0:1. Пулишич прати топката в нанказателното поле, тя стигна до Оливие Жиру и той осъществя. Любопитно е, че това беше първи гол с десния крайник на французина за Милан.

10 минути по-късно стана 0:2. Пулишич направи двойно подаване с Жиру и заби топката в мрежата от границата на наказателното поле. Малко по-късно Лукаш Скорупски попречи на Жиру да повиши на 0:3.

След почивката Милан се дръпна обратно и решително бранеше задатъка си. Половин час преди края за домакините от Болоня в игра влезе Рикардо Орсолини. Той имаше искания за дузпа поради конфликт с Фикайо Томори, само че такава не беше отсъдена. Орсолини по-късно удари и греда. Същото, само че за Милан направи и Рафаел Леао.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР