Кристиан Николов е употребил наркотици и е осъзнавал ясно, че

...
Кристиан Николов е употребил наркотици и е осъзнавал ясно, че
Коментари Харесай

Адвокат Менков: В съда чухме нелепи версии за защита на Крис...

Кристиан Николов е използвал опиати и е осъзнавал ясно, че е допустимо да се случи нещо сходно.

Това съобщи авкотатът на фамилията на Милен Цветков Менко Менков по Нова тв тази заран.

„ Обвинението, което се поддържа, е за съществуване на възможен предумисъл. Нашата теза е, че деецът е допускал, че е допустимо да се случи нещо сходно. Николов е имал ясното схващане за приложимост на наркотични субстанции, тъй като с изключение на метаамфетамин, е открито съществуване на кокаин и марихуана. Той е бил със съзнанието, че кара след използването на опиати, което е неразрешено от закона”, акцентира Менков.

„ Едва през вчерашния ден пристигна моментът да се одобри тройната експертиза, осъществена от медици във ВМА, въз основата на проби от кръв и урина, взети от подсъдимия два часа след злополуката. Вчера стигнаха и до необятната общност. Заключението на тези специалисти беше извънредно впечатляващо, което на практика унищожи градената версия за това, че той не е знаел, че в организма му има опиати. Не може да не е знаел. При вчерашните характерности, които движимостите лица изложиха, а точно съществуване на опиатите амфетамин или метаамфетамин в централизация 232 нанограма на милилитър. Това е извънредно много”, уточни Менков.

Според специалисти такова съществуване е допустимо единствено при два разновидността. Ако случайно Кристиан Николов е приел едновременно огромна доза опиати, което е извънредно, или в случай че дълготрайно е приемал от дрогата. Адвокатът изясни, че при продължителна приложимост се получава взаимозависимост.

„ Създаваше се едно усещане от показанията на сестрата, на брата и на прочут на подсъдимите, че по време на празненството преди злополуката подсъдимият инцидентно е видял чаша с деджестив. Изпил я е, почувствал се зле и лежащ да спи. Не е знаел какво е имало в чашата. Другата версия беше, че пиел утешителен чай, тъй като се тормозил преди изпити, макар, че такива тогава не е имало. Третото събитие, което те твърдяха, е, че той е употребявал успокоителна паста, с която е мажел устната си празнина. Тези версии бяха извънредно нелепи и не можеха да бъдат погледнати сериозно”, счита той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР