Кристиан Костов е от артистите, които обичат да се променят

...
Кристиан Костов е от артистите, които обичат да се променят
Коментари Харесай

Кристиан Костов пак смени визията си. Вижте новата му страст

 Кристиан Костов е от артистите, които обичат да се трансформират постоянно, провокирайки освен себе си, само че и феновете си. Не са доста артистите, които са смели с метаморфозите, само че Костов несъмнено не се тормози от смяната, само че също и от мненията по негов адрес. 

Певецът, който напълно скоро оздравя след COVID-19, разгласи в обществените мрежи, че има нова пристрастеност, която се назовава косплей. Най-общо казано, това е зрелище, в което участниците носят костюми и фешън аксесоари по този начин, че да показват избран персонаж. Косплейърите постоянно основават субкултури, като в по-широк смисъл терминът " косплей " се употребява за всяка костюмирана ролева игра.

" Връщам се назад към естествения си график. Мога да кажа, че изцяло се възвърнах ", показа изпълнителят на Beautiful Mess. Припомняме, че той изкара карантината си в Москва, където е и непрекъснатата му адресна регистрация. До даването на позитивната проба пък се стигнало към седмица след прибирането му от България.

След преболедуването и отвън карантинния интервал, Костов незабавно се зае с професионални задължения, измежду които бе и снимането на фотосесия.

" Работя върху няколко косплей визии в този момент ", написа в Инстаграм Костово, който споделя, че е направил нова смяна във визията си, като си е върнал естествения цвят на косата. " И знаете ли за какво? За да мога да направя три други визии, които съвършено си подхождат с него ", показа още артистът след излизането си от карантина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР