Кристиан Кирилов винаги е бил сред красавците на родния шоубизнес,

...
Кристиан Кирилов винаги е бил сред красавците на родния шоубизнес,
Коментари Харесай

Затрупват Кристиан Кирилов с неприлични оферти: Предлагат му и по 10 000 евро! Но това не е всичко!

Кристиан Кирилов постоянно е бил измежду красавците на родния шоубизнес, а " Маскираният артист ", където се криеше под маската на Златния, ни даде добър мотив да си напомним този факт. За него славата не е нещо ново - той стана известен с ролята си в " София Ден и Нощ ", а след това го гледахме и в уеб сериала VIRAL. 

Виж още: Ах, тази Мегз! Дизайнерката с няколко нови специалности, навлезе в света на маркетинга (и не само)

Как обаче се оправя той със славата? Оказва се, че по никакъв начин не му е мъчно, защото тя не го е трансформирала - просто майка му по този начин го била възпитала. След като славата го връхлетяла вместо да се възгордее станал по-смирен и виновен. " Винаги съм търсил усамотение, домошар съм ", декларира Кристиан пред " Уикенд ".

Виж още: Лятната Коледа на Теди Бургазлиева! Дечицата на миската украсиха елхата, вижте какъв брой са пораснали!

Но влюбени почитатели в никакъв случай не са липсвали, споделя още той. А ползата към него бил поравно - и от мъже, и от дами. Един път даже негов почитател се запалил пред дома му. " Изля си нещо спиртно, а аз бях в колата и като го видях по какъв начин се подпали със запалката, незабавно излязох да го избавям от пламъците ", споделя той. Но даже това не е най-фрапантната история. " На морето някаква жена сякаш пристигна да се снимаме, а като си потегли, ми остави бебето си на няколко месеца. Едва съумях да я намеря с полицията, с цел да й върна детето ", споделя той.

Кристиан Кирилов получавал и по-директни предложения - такива против възнаграждение. Сред тях има и такива от мъже. Така да вземем за пример един от тях му предложил 10 000 евро, с цел да е с него. 

Виж още: Алекс Петканова и Габриел очароват, направиха зимна разходка до обичано място

Що се отнася до актуалната обстановка със затворените заведения, Кирилов е изрично срещу. " Всеки би трябвало да носи отговорност за себе си и здравето си, да взема решение самичък какво да посещава. Ако на човек му се върви на фитнес и на клуб, да иде, спазвайки противоепидемичните ограничения ", счита той. Въпреки позицията му обаче, той споделя, че няма финансови проблеми, защото със брачната половинка му имат авто бизнес. 

А какво ще направи с хонорара от " Маскираният артист "? Ще подари част от тях за щедрост, обвързвана с бездомните кучета. С останалата част пък ще си купи PlayStation 5.

Изображение: https://www.instagram.com/kristiankirilov13/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР