Кристиан Кирилов или Митака от София Ден и Нощ, както

...
Кристиан Кирилов или Митака от София Ден и Нощ, както
Коментари Харесай

Разводът им шокира: Ето какво уби любовта между Митака от "София Ден и Нощ" и Джулия!

Кристиан Кирилов или Митака от " София Ден и Нощ ", както и до през днешния ден го назовават, шокира всичките си почитатели с вестта, че се развежда. Край, бракът му с чалга дивата Джулия беше дотук и няма връщане обратно, както разгласи самият той.

По-интересното е, че двамата са разграничени от месеци и към днешна дата умерено излизали с други хора. " Не сме го правили обществено притежание, а и това си е нашият живот. Да, не сме дружно към този момент много време, само че очевидно едвам в този момент се схваща от медиите ", сподели Кирилов.

Той отхвърли раздялата да е породена от трети лица и изневери на някой от двамата като се опита да отбие номера с баналното факсимиле за " несъответствуващите " характери. Любопитно е по какъв начин бяха " подобаващи " от 2019-та, когато им бе сватбата, до в този момент, само че това е друга тематика.

Хора от обкръжението на Митака разкриха действителната причина той да се раздели с Джулия и тя е неналичието на наследници. Още по време на сватбата им, Кирилов съобщи обществено, че желае двамата да имат не едно, а две деца. Е, четири години по-късно няма и едно, а на Крис му омръзнало да чака.

" Защото казусът не е в това, че Джулия не може да зачене, а в това, че не желае още да забременява. Тя е отдадена на живота и на кариерата си и непрекъснато му се опъваше за бебе. Това им носеше доста кавги, като в един миг не устояха ", разкриват източниците.

Тагове: Кристиан Кирилов джулия Митака от София Ден и Нощ София Ден и Нощ сватба развод деца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР