Кристиан Кирилов е сред най-жалките мъже, които могат да съществуват.

...
Кристиан Кирилов е сред най-жалките мъже, които могат да съществуват.
Коментари Харесай

Митака от „София – ден и нощ” унищожи Джулия: Обра я, изневери й, не й направи бебе и на рождения й ден й представи новата си!

Кристиан Кирилов е измежду най-жалките мъже, които могат да съществуват. Той напряко унищожи жена си Джулия за 4-те години, в които бяха женени, и не изпитва грам разкаяние на съвестта.

Двойката е разграничена от няколко месеца, само че едвам неотдавна го оповести обществено. Проблемите, които акцентира Крис, са свързани с несходство в характерите, само че истината е малко по-различна.

През всичките тези години пишман артистът, който се прочу с риалити сериала „ София – денонощно ”, е живял на гърба на певицата и на всичкото от горната страна й е оказвал душевен тормоз.

Малко знае се, че Кристиан обикалял с жена си по участия не тъй като доста я ревнувал, а с цел да я ограбва. Той й събирал бакшишите и го играел нещо като неин управител. Всъщност обаче тънката му мисъл била да има достъп до парите й. Пред нея твърдял, че ги икономисва за общото им бъдеще, само че в действителност постоянно грабел от тях с две ръце.

Наглостта на Кирилов предходна всички граници, когато си намерил държанка, която черпел с парите на жена си. Пишман артистът нееднократно кръшкал на Джулия, а тя се правела, че не вижда.

Именно ходенето по разнообразни дами карало Митака да не желае да става татко. Той бил надалеч от тези отговорности и предпочитал да си живее живота по кръчмите, в сравнение с да сменя памперси.

Ето за какво двойката се развежда без наследници. Певицата е в по-неизгодната позиция, тъй като нито има мъж до себе си, нито е първа младост към този момент.

Кристиан обаче е още веднъж влюбен. За да унизи Джулия, избра да оповести новата си връзка на рождения й ден. Той пусна фотография с две преплетени ръце. Денислава Велкова от втория сезон на „ Един за различен ” е завладяла сърцето на псевдоактьора.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР