Кристиан Илиев и Боян Табаков, обвинени за разстрела на бившия

...
Кристиан Илиев и Боян Табаков, обвинени за разстрела на бившия
Коментари Харесай

Обвинените за разстрела на Лъчо Полицая в София остават в ареста

Кристиан Илиев и Боян Табаков, упрекнати за разстрела на някогашния служител на реда Любомир Иванов, осъществен на 25 март в столичния квартал „ Лозенец”, остават в ареста. Това дефинира състав на Апелативния съд в София, като по този начин удостовери и определението на първоинстанционния.

Според магистратите на този стадий от делото има задоволително доказателствен материал, в това число и ДНК-материал, който обосновава догатката, че точно двамата обвинени са направили тежкото закононарушение, за което са упрекнати - Илиев е причинител на убийството, а Табаков - негов помощник за подготовка, оръжие и отдръпване от мястото на престъплението.

И двете лица са с висока социална заплаха, одобри още САС, като беше изтъкнато, че Илиев има голям брой присъди за закононарушения срещу личността - побои и телесни повреди. Той е бил в изпитателен период след последната присъда сега на осъществяване на следващо закононарушение - този път ликвидиране. Вторият обвинен също е осъждан и попада в хипотезата на общественоопасна персона.

Предвид непрекъснатите адреси на обвинените, САС одобри извода на Софийски градски съд, че няма заплаха от укриване. Определението на съда е дефинитивно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР