Кристиан Хорнър пристигна за Гран при на Бахрейн в събота

...
Кристиан Хорнър пристигна за Гран при на Бахрейн в събота
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър излиза на корицата преди Гран при на Бахрейн – но без Гери на фона на скандал с изтекли текстови съобщения

Кристиан Хорнър дойде за Гран при на Бахрейн в събота напълно самичък – със брачната половинка Гери не се виждаше на никое място.

Предполага се текстови известия и фотоси – които Mirror Sport е видял – за които се допуска, че са изпратени сред 50-годишния мъж и един от неговите сътрудници, изтекоха в четвъртък вечерта. Те се появиха след приключването на следствие на обвинявания в " неуместно държание " - от което Хорнър беше освободен.

Гери отлетя за Бахрейн, с цел да се причисли към брачна половинка си в петък, откакто в началото сподели на другари, че няма да се срещне с Red Bull Шефът на Формула 1 Хорнър за хипотетичните текстови известия, откакто се разбра, че тя е схванала за тях. Семейството му обаче я убедило.

Стана ясно, че до момента в който е била в самолета за страната от Персийския залив, известията са станали обществени. Правилно, Гери не беше до брачна половинка си, когато той дойде в падока на интернационалната писта в Бахрейн преди надпреварата в събота.

Ръководителят на Red...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР