Кристиан Хорнър и Макс Верстапен бяха заснети в топла прегръдка

...
Кристиан Хорнър и Макс Верстапен бяха заснети в топла прегръдка
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър и Макс Верстапен се прегръщат в падока за Гран При на Австралия, докато примирието на Red Bull продължава

Кристиан Хорнър и Макс Верстапен бяха снимани в топла прегръдка в падока за Гран при на Австралия, до момента в който в действие е неспокойно помирение сред враждуващите фракции в Red Bull.

Хорнър оцеля след следствие на държанието му предишния месец, откакто колежка го упрекна в неуместно държание. Въпреки това, макар отхвърлянето на недоволството, жалбоподателят е подал тъжба.

И това надалеч не е единственият проблем на 50-годишния мъж. Той има някои високопоставени врагове в лагера, в това число бащата на звездния водач Верстапен Йос, който обществено прикани главата му в Бахрейн по-рано този месец, и дългогодишния съдружник Хелмут Марко, с който се скараха.

извънредно заяви след надпреварата в Джеда преди две седмици, че диалози сред основни фигури са довели до първите стъпки, подхванати към мир. Но остава да се види дали прекратяването на огъня се резервира - и дали развалените връзки могат да се възстановят.

Една връзка, която наподобява остава мощна, изглежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР