Кристиан Хорнър е изправен пред нови предизвикателства с търговско списание

...
Кристиан Хорнър е изправен пред нови предизвикателства с търговско списание
Коментари Харесай

Кристиан Хорнър е изправен пред нови проблеми, тъй като шефът на Red Bull отрича нови твърдения в разследване от 19 страници

Кристиан Хорнър е изправен пред нови провокации с комерсиално списание F1, което се готви да организира следствие от 19 страници на изказванията за „ неуместно държание “ против него.

Разследване на Ред Бул, ръководено от самостоятелен юрист, оправда шефа на тима предходната седмица. Но известията, за които се твърди, че са били изпратени сред Хорнър и член на екипа на тима, са изтекли преди Гран при на Бахрейн.

Хорнър остава на поста си като шеф на тима и е подготвен да пътува за Гран при на Саудитска Арабия през този ден уикенд. Той видя Макс Верстапен да господства в надпреварата за разкриване на сезона в Сакир, а неговият съотборник Серхио Перес приключи втори.

Босът на Ред Бул повтори своята непорочност, към него се причисли обществено брачната половинка Гери в Бахрейн и изрази ясно вярата си, че към този момент може да продължи напред. Той беше подсилен и от мажоритарния акционер на Red Bull, тайландския милиардер Chalerm Yoovidhya, който се причисли към дуото на тер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР