Кристиан Ериксен вече е напълно възстановен и готов да се

...
Кристиан Ериксен вече е напълно възстановен и готов да се
Коментари Харесай

10 отбора на опашка за Кристиан Ериксен

Кристиан Ериксен към този момент е изцяло възобновен и подготвен да се завърне в игра. На 12 юни предходната година той колабира по време на дуела против Финландия от Евро 2020.

Полузащитникът тренира от четири месеца и половина, като непрекъснато е под медицински надзор и се прави проучвания, последните през декември. Той се приготвяше самостоятелно в три разнообразни страни - родната Дания, Нидерландия и Швейцария. От към месец даже тренира с топка в крайници.

Кристиан към момента живее в Милано, където преди Коледа разтрогна контракта си с Интер, защото в Италия е неразрешено да спортуваш, в случай че имаш сърдечни проблеми. Точно поради това той върви всеки ден до Киазо, гранична зона сред Италия и Швейцария. Това се намира на към 40 минути с кола от вкъщи му. Ериксен знае, че няма доста време за губене, само че пък има голямото предпочитание още веднъж да играе футбол.
свързани новини2981на 05.01.2022
Основната причина да бърза да се завърне е голямото му предпочитание да изиграе мощна година и да се завърне в националния тим на Дания за Мондиала в Катар. Следващите две-три седмици ще са основни за бъдещето му, като в случай че не се случи изненада, той ще си откри тим до края на месеца.

Кандидатите не са по никакъв начин малко, като към този момент ги разисква с сътрудниците си. Ериксен е трансферна цел на 10 тим, три от които от Висшата лига, където имаше сполучлив интервал с екипа на Тотнъм. Интерес има от Нидерландия и други страни. Всички тези клубове считат за извънредно преференциално да привлекат сходен футболист като свободен сътрудник, защото поради ковид финансовото състояние не е най-хубавото.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР