Кристиан Ериксен ще изведе с капитанската лента Дания в приятелския

...
Кристиан Ериксен ще изведе с капитанската лента Дания в приятелския
Коментари Харесай

Ериксен извежда Дания с капитанската лента при завръщането си на Паркен

Кристиан Ериксен ще изведе с капитанската лента Дания в приятелския мач против Сърбия през днешния ден при завръщането си на стадион Паркен за първи път, откогато получи сърдечен арест там по време на Европейското състезание предишното лято.

Каспер Шмайхел, който е втори капитан в отсъствието на контузения Симон Кяер, предложи да даде лентата на Ериксен, сподели треньорът на Дания Каспер Хюлманд.

Това ще бъде прочувствен миг за Ериксен, който рухна на терена на стадиона в Копенхаген по време на мача против Финландия на 12 юни предходната година и единствено бързата интервенция на медицинските екипи го избави от крах.

Ериксен възобнови професионалната си кариера в Брентфорд във Висшата лига, откакто беше екипиран със специфичен дефибрилатор и означи гол при завръщането си за Дания в събота, откакто влезе като промяна на полувремето против Нидерландия в Амстердам.

„ Бях посрещнат необикновено на мача с Нидерландия. Просто надвиши упованията ми и в този момент несъмнено ме чака нещо още по-голямо. Това е мястото, където се случи всичко.

После хората ще приказват за това като че ли всичко е обикновено и ще имат нови мемоари. Определено ме чака нещо особено и нямам самообладание “, разяснява Ериксен във връзка идния мач на „ Паркен “.

„ Не мисля, че това е нещо, за което в действителност може да се подготвиш “, добави той.

Той се завърна в националния отбор с гол при успеха над Нидерландия с 4:2 в края на предходната седмица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР