Кристиан Ериксен посети съотборниците си от датския национален отбор веднага

...
Кристиан Ериксен посети съотборниците си от датския национален отбор веднага
Коментари Харесай

Датчаните: Срещата с Ериксен бе точно това, от което имахме нужда

Кристиан Ериксен посети съотборниците си от датския народен тим незабавно след изписването си от болница. Той бе освободен от лечебното заведение след сполучлива интервенция за слагане на устройство, което да контролира сърдечния му темп.

Снимка: Reuters

Играчите на " аления динамит " споделиха, че са останали прелестно сюрпризирани от визитата на 29-годишния полузащитник и са получили нужната мотивация.

" Не чакахме това посещаване и спряхме тренировката, когато дойде. Тази среща ни даде позитивна сила, имахме потребност тъкмо от това ", показа Кристиан Ньоргор.

Той добави, че Ериксен е бил съпроводен от приятелката си и техните деца.

Снимка: Reuters

" Беше фантастично да го забележим - със личните си очи, а не на екрана. Поговорихме, прегърнахме се, радваме се, че той се оправя добре предвид на събитията ", добави играчът на " Болоня " и датския народен тим Андреас Сков Олсен.

След среща Ериксен се е прибрал вкъщи, където ще продължи да се възвръща след сърдечния арест, който получи по време на първия мач на Дания на Евро 2020. Наложи се медиците да го връщат в схващане благодарение на дефибрилатор на терена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР