Кристиан Ериксен официално се завърна във Висшата лига, пише gong.bg.

...
Кристиан Ериксен официално се завърна във Висшата лига, пише gong.bg.
Коментари Харесай

Кристиан Ериксен се завърна във Висшата лига

Кристиан Ериксен публично се завърна във Висшата лига, написа gong.bg. Датският национал подписа шестмесечен контракт с " Брентфорд " като в него има алтернатива за удължение с още един сезон. Това става със свободен трансфер единствено седем месеца, откакто футболистът получи сърдечен арест по време на мача Дания - Финландия от група Б на Евро 2020.

29-годишният футболист напусна " Интер "  миналия месец, защото правилникът на Серия А не разрешава на футболисти, които имат подложен дефибрилатор на сърцето да играят в шампионата. В последните дни той водеше подготовка с втория тим на Аякс, като задачата му беше да влезе в оптимална форма. Ериксен е минал всички медицински проучвания, които са посочили, че няма да има проблем още веднъж да играе футбол след случая на Евро 2022.  

" Невероятно е да доведем състезател от международна класа в Брентфорд. Той не е упражнявал с тим от седем месеца, само че самичък е приключил отлична работа ", разяснява мениджърът на " Брентфорд " Томас Франк. " Ериксен е във форма, само че ще би трябвало да го подготвим, с цел да играе. Нямам самообладание да го видя да работи с останалите играчи и да се върне на най-високо равнище. В най-хубавото си положение Кристиан може да диктува събитията на терена. Той може да прави верните подавания и да вкарва голове ", сподели датският експерт пред официалния сайт на " Брентфорд ".  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР