Кристиан Ериксен може да е в болница, но не е

...
Кристиан Ериксен може да е в болница, но не е
Коментари Харесай

Ериксен към съотборниците си: Май сте по-зле, отколкото аз. Притеснявам се!

Кристиан Ериксен може да е в болница, само че не е загърбил възприятието си за комизъм! Футболистът, който претърпя сърдечен арест на терена по време на мача сред Дания и Финландия от европейското състезание по футбол, към този момент е в устойчиво положение и следва да му бъдат направени проучвания, които да открият повода за строполяването му по време на срещата.

Докато лежи в болничното легло той не пропуща да се чува със съотборниците си в датския отбор и да им пожелае триумф. Това съобщи селекционерът Каспер Хюлманд, който преразказа последното видеообаждане на Ериксен, в което се е свързал с тима.

" Каза ни: " Не помня доста от случилото се. Но повече се тормозя за вас. Как сте? Май сте по-зле, в сравнение с аз. Аз се усещам подготвен за подготовка още в този момент! ", показа Хюлманд и добави:

Снимка: Reuters

" Това е типично за Кристиан. Той е освен страховит футболист, а и страховит човек! "

Селекционерът разкри, че Ериксен им е поискал триумф в идващите мачове. Датчаните играят против Белгия на 17 юни, а на 21 юни - против Русия. Те записаха загуба в мача с Финландия.

Снимка: Reuters

" Той желае да продължим да играем. Беше успокояващо да го забележим по какъв начин се усмихва. Искам да се стегнем и да се представим добре поради Кристиан. Ще се постарая атмосферата да стане допустимо най-нормална. Може би за някои времето до идващия мач е прекомерно малко, само че може би тъкмо това ще ни сплоти ", сподели още Хюлманд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР