Кристиан Ериксен излезе на Паркен в Копенхаген за първи път

...
Кристиан Ериксен излезе на Паркен в Копенхаген за първи път
Коментари Харесай

Кошмарът на Паркен е в миналото, Ериксен и компания разбиха Сърбия

Кристиан Ериксен излезе на " Паркен " в Копенхаген за първи път след случая в мача против Финландия на Евро 2020, когато получи сърдечен арест и единствено бързата интервенция на лекарите избави живота му. Датският национал изведе съотборниците си с капитанската лента в контролата против Сърбия и осъществя единия от головете за триумфа с 3:0. Другите попадения за " Червения динамит " бяха дело на Йоаким Меле и Йеспер Линдстрьом.

Преди няколко дни датчаните изгубиха с 2:4 от Нидерландия в Амстердам, като това бе първи дуел за Ериксен с екипа на националния отбор от неприятната преживелица предишното лято. Халфът на Брентфорд влезе като запаса и незабавно вкара красиво попадение, а през днешния ден остана на терена цели 80 минути и беше бурно приветстван от почитателите през целия мач.

Сърбия беше в серия от 5 следващи победи, само че през днешния ден не сподели нищо против напористите датчани. Най-много липсваше Душан Влахович, който е контузен. Домакините започнаха мощно и поведоха още в 15-ата минута. Меле посрещна неприятно отбита топка и с бомбен шут я прати във вратата, защитавана от Предраг Райкович. Футболистът на Аталанта имаше още една отлична опция преди почивката, а удар на Кристиан Ньоргор срещна гредата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР