Кристиан Добрев се завърна в групата на Славия за гостуването

...
Кристиан Добрев се завърна в групата на Славия за гостуването
Коментари Харесай

Дългоочаквано завръщане в състава на Славия

Кристиан Добрев се завърна в групата на Славия за гостуването на Янтра в Габрово. Крилото лекуваше травма в коляното, получена по време на лагера в Банско през октомври.

Двубоят на стадион " Христо Ботев " от 1/16-финалите на шампионата Sesame Купа на България е в четвъртък, 23 ноември, от 13:30 часа.

Старши треньорът Златомир Загорчич няма да може да разчита на Иван Минчев. Техничарят е с вирус и медицинският екип на " белите " прави всичко допустимо да го възвърне за гостуването в Разград на Лудогорец в неделя.

В същото време възобновяване на бранителя Георги Търтов от интервенцията на дясното коляно върви по проект. С нелеката задача в този нескончаем развой се е заел персонално кондиционният експерт Трендафил Терзийски. Прогноза за завръщането на десния бек в игра към момента не може да бъде направена. Както е известно, Търтов получи тежката контузия в самото начало на мача с Етър (1:0) от първия кръг на шампионата.

Групата на " белите ":

Георги Петков, Светослав Вуцов, Венцислав Керчев, Ертан Томбак, Виктор Генев, Велко Йеленкович, Мартин Георгиев, Сибири Кейта, Денислав Александров, Емил Мартинов, Емил Стоев, Ерол Дост, Кристиян Стоянов, Галин Иванов, Владимир Николов, Тони Тасев, Кристиан Добрев, Роберто Райчев, Mартин Сораков
 Славия отнесе Спортист (Своге) в контрола
Славия отнесе Спортист (Своге) в контрола

Минчев се регистрира с две попадения
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР