Кристиан Брюкнер се сприятелява с майка в онлайн педофилска“ чат

...
Кристиан Брюкнер се сприятелява с майка в онлайн педофилска“ чат
Коментари Харесай

Заподозряната Мадлин Маккан е „изпращала на майка си отвратителни съобщения за дете, 4, в сайт за запознанства“

Кристиан Брюкнер се сприятелява с майка в онлайн „ педофилска “ чат стая и си разменя известия за нейната „ сладка “ щерка, изслуша съдът.

Твърди се, че Брюкнер, основният обвинен за изгубването на Мадлин Маккан, по-късно се е срещнал с дамата и е прекарал известно време самичък с детето й. Твърди се, че наказаният педофил е изискал фотоси на четиригодишното дете и е споделил на майка й, че тя би трябвало да бъде „ модел “.

Той също по този начин пийнал й се похвалил, че нахлува във ваканционни жилища в Алгарве, до момента в който е гол и употребява чорапогащник като маска, сподели тя. Тя даде показания в съда в Брауншвайг, където Брюкнер е съден по обвинявания в осъществяване на полови офанзиви над дами и деца.

Жената, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, сподели, че се е срещнала с немския перверзник онлайн в 2013 година „ Той ми писа на елементарен уебсайт за чат за запознанства, само че от този момент разбрах, че там работят доста педофили и заболели хора “, сподели тя. „ В началото си помислих, че става въпро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР