Кристиан Асенов Николов се казва шофьорът, който уби минути след

...
Кристиан Асенов Николов се казва шофьорът, който уби минути след
Коментари Харесай

Разбра се кой отне живота на Милен Цветков


Кристиан Асенов Николов се споделя водачът, който умъртви минути след 18 часа през вчерашния ден Милен Цветков, съобщи ПИК. Той е приключил столичната немска гимназия и все още е студент в Германия

Той е карал автомобилът с марка "Audi " Q7, който опустоши на бул. "Черни връх " водещият и е дал позитивен тест за опиати. Колата, която е карал, се води благосъстоятелност на компания "Десислава Пешева-Комерс " Едноличен търговец, която се занимава с винопроизводство. Офисът на компанията е на столичния бул. "Джеймс Баучър ".

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съучастник на Миню Стайков в "Сис индъстрис ", "Топаз продакшън " и Винпром Карбонат. Част от въпросните компании са регистрирани на същия адрес. Във компания "АС ОПТИМУС " ЕООД Пешева е съучастник с бащата на водача Асен Александров Николов. Компанията е обвързвана с комерсиално посланичество, инженеринг и строителство.

Кристиан се е отървал с леки наравявания, оказана му е здравна помощ и е с наложена мярка задържане под стража за 24 часа. Очаква се прокуратурата сигурно да изиска непрекъснат арест.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР