Кристи Бринкли сподели тежката новина, че е диагностицирана с рак.

...
Кристи Бринкли сподели тежката новина, че е диагностицирана с рак.
Коментари Харесай

Супермоделът Кристи Бринкл и: Аз съм си виновна за рака!

Кристи Бринкли показа тежката вест, че е диагностицирана с рак. Малко след 70-тия си рожден ден звездата разкри, че страда от рак на кожата.

В инстаграмсъс своя фотография в болнично легло тя написа: „ Добрата вест за мен е, че хванахме базалноклетъчния карцином рано. Имах страхотни лекари, които отстраниха рака и ме зашиха до съвършенство като висша мода Диор. "

„ Добрата вест за вас е, че всичко това може да бъде избегнато, като внимавате със слънцезащитата си! Малко късно станах сериозна, тъй че в този момент за тази остаряла русалка/градинар ще намажа SPF 30, като нанасям още веднъж, в случай че е належащо, с дълги ръкави и шапка с необятна външна страна.

„ И ще върша постоянни цялостни прегледи на тялото си... това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Имах шанса да направя своя, тъй като придружавах една от дъщерите си на НЕЙНИЯ обзор. Лекарят разглеждаше всяка луничка с лупа… не беше моят час, тъй че нямах желание да споделям нищо, само че в самия край го попитах дали може просто да огледа една дребна, дребна точка, която усещах, до момента в който нанасях моята основа. „ Той погледна и незабавно разбра, че има потребност от биопсия! Направи го там! Така че направете си услуга, като си запишете час за обзор през днешния ден. "

„ Благодаря на доктор Ейбрахам, доктор Анолик, доктор Геронемус, доктор Лойд Хофман от Центъра за лазерна и кожна хирургия в Ню Йорк " - приключи Бринкли поста си.

Новината идва, откакто неостаряващият супермодел отпразнува значим 70-ти рожден ден, отбелязвайки мотива с бягство на плажа. Размишлявайки за пътуването си, Кристи показа трогателно обръщение до фотографията си: " Като се погледна в огледалото на 70-ия си рожден ден и какво виждам? Най-накрая съм щастлива с индивида, който ме гледа. ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР