Кристи Бринкли е сред знаменитостите, които ни се струва, че

...
Кристи Бринкли е сред знаменитостите, които ни се струва, че
Коментари Харесай

Кристи Бринкли ни напомня, че и на 70 изглежда невероятно

Кристи Бринкли е измежду звездите, които ни се коства, че не остаряват. Тя постоянно е била в страхотна форма и не ни се има вяра, че в миналото въобще може да е имала проблем със самочувствието си. Но както постоянно се оказва, известните също от време на време таят подозрения в себе си.
 Кристи Бринкли за остаряването, неостаряващия дух и рецептата й за благополучие и на 70
Как и за какво Кристи Бринкли не остарява

Нейната рецепта за благополучие

Актрисата и модел е споделяла в изявленията, че при започване на кариерата си не е била напълно удовлетворена от външния си тип и е обръщала много огромно внимание на грима и прическата си.

" Спомням си, че се притеснявах, че наподобявам дебела ", не крие също Кристи Бринкли.

По отношение на промишлеността в днешно време пък тя издава, че е удовлетворена от това по какъв начин се правят оценка " всички форми и размери ". " Затова можем просто да се съсредоточим върху това да бъдем здрави ", добавя актрисата и модел, представена от OK! Magazine.

Самата тя несъмнено наподобява по този начин като че ли поставя старания да бъде здрава и в страхотна форма. И даже не ни се има вяра, че таман е отпразнувала 70-ия си рожден ден.

Именно по този мотив обаче  е споделила фотография в Instagram профила си, на която показва стегнат стомах и безупречна физика като цяло.

" Като се погледна в огледалото на 70-ия си рожден ден и това, което виждам е, че най-сетне съм щастлива с индивида, който виждам ", написа актрисата и модел като изложение към фрагмента.

Във него тя добавя също, че към този момент не е сериозна и взискателна, а признателна и разбираща към тялото си.
 Кристи Бринкли, фотосите по бански какво е да изглеждаш ужасно и на 68
Кристи Бринкли по бански и все по този начин в страхотна форма

Дори и на 68

" Отне ми 70 години, с цел да стигна дотук, в сълзи и наслада открих, че съм щастлива, тъй че в този момент ще сложа завършек на тези стихове, преди да съм станала прекомерно прочувствена! Честит рожден ден в действителност ", приключва вдъхновяващото си обръщение Кристи Бринкли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР