Кристи Бринкли е една наистина впечатляваща дама, която и на

...
Кристи Бринкли е една наистина впечатляваща дама, която и на
Коментари Харесай

Кристи Бринкли все така гореща на 67 г.

Кристи Бринкли е една в действителност впечатляваща дама, която и на 67 години наподобява съвършено. Моделът показа доста забавно видео от рождения си ден предходната година, с цел да означи персоналния си празник в този момент, написа life.dir.bg. Както самата тя споделя: " Днес навършвам 50 за 17-и път! "

Във видеото, оповестено в нейния Инстаграм профил, Кристи подвига наздравица с чаша от нейното просеко, което е веган, органично, без никаква захар, до момента в който седи на селскостопанска машина, облечена в дънков гащеризон и с алена забрадка в косата.

Няколко дни преди този момент Кристи разгласява кадър, на който се вижда, че е в отлична форма и в поста си споделя, че обича рождените дни и въобще не обръща внимание на числата. През последната година обаче тя е била сложена пред съществено тестване.

" След като си счупих неприятно ръката, рамото ми беше като " замразено ". Не можех да върша Гледащо надолу куче (асана от йога), планк или лицеви опори. От друга страна положението на бедрото ми се утежняваше с всяка минала година. След по-дълги разходки с колелото безусловно куцах. Започнах да се усещам лимитирана. Все едно някой ми не разрешава нещо. Дори не дръзвам да го кажа... усещах се остаряла ", написа Кристи.

Заради тази контузия тя към този момент не може да бъде толкоз дейна, колкото ѝ се желае, само че последователно се е раздвижвала и в този момент още веднъж се радва на нормалната си физическа интензивност и се усеща подготвена за всичко: " каране на колело, каране на ски, гмуркане и даже за по-голямо парче торта ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР