Кристапс Порзингис извървя пътя от изгряваща надежда в Испания до

...
Кристапс Порзингис извървя пътя от изгряваща надежда в Испания до
Коментари Харесай

Порзингис за Дончич: Трябва да е №1 в Драфта

Кристапс Порзингис извървя пътя от изгряваща вяра в Испания до звезда в НБА, а в този момент счита, че Лука Дончич не просто ще повтори това, а даже заслужава да е №1 в Драфта идващото лято. Латвиецът изрече това мнение в изявление за SLAM Magazine, наблягайки, че не е виждал различен състезател в Европа, който да се показва на равнището на 18-годишното словенско момче.

“На 18 години той прави неща, които в никакъв случай не съм виждал в Европа. Лидер е на Реал (Мадрид) и е непрекъснат в изявите си. Това ме изненадва много. Заради това, че се показва толкоз мощно на най-голямата сцена отвън НБА, заслужава да е избор №1 в Драфта”, счита Порзингис.

“Смятам, че нито един колежански състезател не би могъл да играе по този начин, както Дончич го прави в Евролигата. За гардовете прекосяването от Европа към Съединени американски щати може би е малко по-трудно, само че той ще се оправи. Не виждам по-талантлив състезател от него в Драфта”, сподели още латвиецът, който игра за Кахасол (Севиля) преди да мина в Никс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР