Кристалина стана победител във втория сезон на TopQueen на 7Talents.

...
Кристалина стана победител във втория сезон на TopQueen на 7Talents.
Коментари Харесай

След триумфа като Ангел на Мегз: Какво се случва с Кристалина? За какво мечтае, има ли си гадже?

Кристалина стана победител във втория сезон на TopQueen на 7Talents. Днес тя обаче не е типичният инфлуенсър. Да, в Instagram може да бъде забелязана на фотоси с разнообразни артикули, само че фокусът при нея е един и постоянно е бил единствено един - дрифтът!

Виж още: Фолк принцесата Лидия с " съвсем съдбовна " промяна по себе си

В телевизионно изявление Кристалина описа за началото. Всъщност при нея може да се каже, че от дребна във вените ѝ тече дизел, защото татко ѝ също е авто играч. Така един път, когато тя е едвам на 13 година, прибирайки се от съревнование на татко ѝ в Полша, тя поискала да се научи да кара. 

Виж още: Намекна ли Гала за женитба на щерка ѝ Мари? Джуджи пък сподели каква свекърва би била

Първото ѝ съревнование е, когато е на 16 година То е в Румъния, защото там няма условие състезателите да имат шофьорски книжки. Само че пистата е мокра след дъжд, а Кристалина в никакъв случай не била карала на мокро. Първото ѝ съревнование приключва с разрушена в стена кола и доста сълзи. Но родителите ѝ вместо да се опитат да я разубедят, я предизвикват да продължи с дрифта.

Виж още: Лукс, искра, съблазън: Преслава завладя Дубай, зарадва окото с фрагменти по бански

Днес Кристалина мечтае за огромните международни събития, само че признава, че у нас липсват места, на които състезателите да се готвят професионално. Има и друга спънка - тя е студент, учи PR и реклама. Оказва се, че това е не по-малка пристрастеност за дрифтърката. Тя има и идея - да употребява новата пристрастеност в интерес на " остарялата ". Кристалина желае да разпространява дрифта у нас и да потвърди, че дамите имат място в него.

Кристалина бе запитана и дали има мъж до себе си. Е, този въпрос не получи безапелационен отговор, само че тя показа, че рядко се намира някой, който да я търпи. И двусмислено съобщи, че до предходната година си е мислила, че няма по какъв начин да има връзка с човек от нейната сфера. 

Виж още: Ако клубовете отворят: Пот от ранни зори за топ реализатори, кой по какъв начин тренира и на каква диета е

Що се отнася до учаситето ѝ в TopQueen, Кристалина показа, че се е записала, с цел да провокира себе си и да излезе от зоната си на комфорт. Именно по тази причина е горда и с успеха си.

Изображение: https://www.instagram.com/bgdriftgirl/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР