Кристал Вега, омъжена учителка и майка на две деца, е

...
Кристал Вега, омъжена учителка и майка на две деца, е
Коментари Харесай

Омъжена учителка прави секс с ученик СНИМКИ

Кристал Вега, омъжена учителка и майка на две деца, е бил задържана за секс с 16-годишен възпитаник. 40-годишната педагожка в учебно заведение в Арканзас е признала пред полицията, че е имала " текстови връзки " с ученика и " някои от текстовете им са минали границата "., оповестява " Дейли Мейл ".

Тийнейджърът се е обърнал към полицията и е декларирал, че той и учителката му Вега са правили секс в парка. Кадрите от камерите за видеонаблюдение демонстрират, че колата на Вега идва и напуща Олд Поуст Парк в Ръселвил през същия интервал от време, за който 16-годишният оповестява в полицията.

Омъжената учителка, която има двама сина, е признала на следователите, че се е срещнала с ученика в парка, само че отхвърля, да са имали полови връзки. Вега е била преподавател по изкуства в Dardanelle Middle School, само че след случая към този момент не се числи като чиновник на уеб страницата на образователното заведение.

Била задържана, само че по-късно е освободена след заплащането на 7 500 $ гаранция. Тя може да получи присъда от шест до тридесет години затвор и санкция от 15 000 $, в случай че бъде наказана. Съдебното съвещание е планувано за 10 декември.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР