Кристъл Тадлок пътувала с полет на Delta Air Lines от

...
Кристъл Тадлок пътувала с полет на Delta Air Lines от
Коментари Харесай

Глобиха пътничка с 500 долара за недекларирана ябълка

Кристъл Тадлок пътувала с полет на Delta Air Lines от Париж за Денвър, Колорадо, през предходната седмица.

На борда на самолета стюардесите раздали на пасажерите ябълки. Тадлок не била гладна и прибрала ябълката в чантата си, с цел да я изяде по-късно. Това се оказва първата й неточност, написа profit.bg.
Втората й неточност била, че при идването си в Съединени американски щати тя не заявила ябълката. Тадлок била определена на случаен принцип за претършуване от митническите управляващи и защото не била заявила ябълката, била санкционирана с 500 $.

“Наистина е неуместно някой да минава през това и да бъде третиран като нарушител поради един плод,” споделя Тадлок пред локалната телевизия Fox 31.
Митническата служителка се държа саркастично и не прояви схващане, споделя Тадлок.

“Тя ме попита дали пътуването до Франция ми е излязло скъпо. След като споделих „ да “, без да се досещам за какво ми задава този въпрос, тя ми сподели, „ следва да стане още по-скъпо, откакто ви глобя с 500 $,” прибавя Тадлок.



Тадлок в този момент се тормози, че ще изгуби участието си в Global Entry Status - система, при която авансово утвърдени пасажери, считани за нискорискови, минават по-бързо през пунктовете за сигурност и митническите инспекции.

Тя също по този начин се притеснява, че занапред нататък ще бъде претърсвана при бъдещи полети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР