Кристъл Палас ще се бори с Евертън за подписа на

...
Кристъл Палас ще се бори с Евертън за подписа на
Коментари Харесай

Кристъл Палас влиза в битка с Евертън за Дани Ингс

Кристъл Палас ще се бори с Евертън за подписа на нападателя на Астън Вила Дани Ингс, написа Sun. „ Орлите “ са нащрек, защото нападателят беше оставен отвън стартовите 11 на бирмингамци от мениджъра Унай Емери в последните три мача на отбора след Световното състезание в Катар.

Наставникът на лондончани - Патрик Виейра, желае да укрепи офанзивата на тима и може да прибегне до услугите на 30-годишния Ингс. Вариантът е англичанинът да бъде взет чартърен или даже да бъде закупен от Палас на допустима цена, в случай че Вила реши да завоюва пари от негова продажба.

Евертън, който също ще търси укрепване в офанзива, откакто още веднъж ще бъде забъркан в борбата за оцеляване, към този момент се опита, само че се провали да го вземе чартърен, само че се чака да прати оферта за неговото откупуване.

Ингс се представяше добре за виланите този сезон, макар лимитираната си роля, като означи шест гола в 17 мача. Той обаче изиграл цялостни 90 минути за тима от „ Вила Парк “ едвам в три случая във Висшата лига тази акция.

Crystal Palace ready to rival Everton for Danny Ings as Patrick Vieira eyes bargain transfer |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР