Кристъл Палас продължава със своя 100-процентов рекорд при мениджъра Рой

...
Кристъл Палас продължава със своя 100-процентов рекорд при мениджъра Рой
Коментари Харесай

Езе: Опитът на Ходжсън ни дава увереност и спокойствие

Кристъл Палас продължава със своя 100-процентов връх при мениджъра Рой Ходжсън, откакто Еберечи Езе вкара два гола за триумфа с 2:0 над Саутхамптън през вчерашния ден. Поражението се оказа сериозен удар по очакванията на светците да подобрят обстановката си на дъното на класирането. 
 Вещото управление на Рой Ходжсън води Кристъл Палас към спасението Вещото управление на Рой Ходжсън води Кристъл Палас към спасението
В срещата на най-възрастния и на най-младия управител във Висшата лига 75-годишният Ходжсън се наложи над 39-годишния Рубен Селеш, а лондончани вършат серия от три следващи победи за първи път през сезона. Успехът изкачи Палас на 12-о място в таблицата, на 9 точки над зоната на изпадащите, където е Саутхамптън с шест следващи мача без победа и четири точки под 17-ия Евертън. 

" Смятам, чe Ходжсън ни оказва помощ да си повярваме в какво сме положителни. Знаем на какво сме способни, знаем какво можем и той просто ни сподели по какъв начин да използваме мощните си страни. Това е ", съобщи Езе. " Беше огромен мач за нас. Искахме да отидем в Саутхамптън и да спечелим. Показахме положителни неща, работихме интензивно и всичко това ни се отплати. Това е най-важното от този мач, даже по-важно от точките ". 

Саутхамптън господства преди почивката и Тео Уолкът имаше най-хубавата опция за тях да поведат, откакто проби от дясно, само че ударът на 34-годишния футболист мина в страни от вратата. 

В другата половина на терена гостите се бореха да основат благоприятни условия и имаха една такава, само че попадението на Майкъл Олисе беше анулирано поради засада. Но за шанс на гостите, точно те откриха резултата и това се оказа като че ли решаващо за крайния излаз от дуела. 

Джордан Айю проби и центрира, топката беше парирана от вратаря Гавин Базуну, с цел да попадне прави Еберечи Езе и за него остана най-лесното, просто да я отклони в мрежата. А той удвои преднината на отбора си в миг на самостоятелен проблясък. 24-годишният състезател се обърна с топката в крайници, мина около бранител, за малко погледна нагоре и нанесе удар от 20 метра в долния ъгъл за седмия си гол за сезона.

  " Щастлив съм, че способствам за тима. Надявам се, че моето въздействие върху играта на тима ще ни помогне да излезем от този сложен интервал ", приключи героят на " орлите ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР