Кристъл Палас постигнаха домакинска победа над Лийдс Юнайтед с 2:1

...
Кристъл Палас постигнаха домакинска победа над Лийдс Юнайтед с 2:1
Коментари Харесай

Кристъл Палас грабна трите точки след пълен обрат над Лийдс

Кристъл Палас реализираха домакинска победа над Лийдс Юнайтед с 2:1 в мач от десетия кръг на британската Висша лига след поврат.

Гостите бяха излезли напред в резултата още в десетата минута, откакто Паскал Струейк, който реагира най-бързо при добавка. Брендън Аарънсън стреля мощно, топката се отби в страничната греда и отиде сред няколко футболисти, само че Струейк беше най-съобразителен.

Нападателят на Лийдс Патрик Бамфорд, за който през днешния ден беше първи мач от август насам, пропусна невероятна опция да удвои преднината на своите.

Минута по-късно, в 24-ата, Одсон Едуар обаче изравни, вкарвайки за 1:1.

Палас беше по-добрият тим през второто полувреме, само че мъчно намираше пробойни в защитата на Лийдс досега, в който Езе се разписа. Той нахлу в наказателното поле в 76-ата минута, малко с шанс укроти топката, само че бързо стреля и я прати в мрежата за 2:1.

В последните десетина минути гостите пробваха да пренесат топката пред вратата на Кристъл Палас, които обаче се оправиха с натиска и се измъкнаха от зоната на изпадащите, заемайки 15-о място с 9 точки, колкото има Лийдс пред тях.

THAT WINNING FEELING
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР