Кристъл Палас и Евертън завършиха 0:0 в мач от третия

...
Кристъл Палас и Евертън завършиха 0:0 в мач от третия
Коментари Харесай

Кристъл Палас и Евертън оставиха развръзката за преиграването

Кристъл Палас и Евертън приключиха 0:0 в мач от третия кръг на ФА Къп. Това значи, че ще има преиграване, което ще се организира на " Гудисън Парк ". " Карамелите " бяха по-активния тим в огромна част от дуела.

В 79-ата минута Доминик Калвърт-Люин получи пряк червен картон, а малко преди края на постоянното време Дуайт Макнийл получи тежка травма и бе изкаран от терена на носилка.

Евертън сътвори първата заплаха в 17-ата минута. Арно Данжума се озова на добра позиция в наказателното поле и стреля без да се замисли, само че в последния миг защитник на “орлите ” съумя да избие в корнер.

Три минути по-късно още веднъж Данжума опитва шанса си, само че вратарят на гостите Дийн Хендерсън се намеси.

В 36-ата минута Доминик Калвърт-Люин бе открит в пеналтерията и стреля с глава, само че опитът му мина на сантиметри от десния непряк дирек.

Три минути по-късно Кристъл Палас сътвори първото си състояние в срещата. Жеферсон Лерма опитва изстрел от границата на наказателното поле, който мина настрана от вратата на Жоао Виржиния.

В началото на второто полувреме Еберечи Езе опитва отдалечен удар. Виржиния обаче се регистрира с положително избавяне и мазета в корнер.

В 62-ата минута Калвърт-Люин се оказа самичък срещ Хендерсън, само че стражът на домакините още веднъж разколеба нападателя.

12 минути по-късно Хендерсън още веднъж сподели отличен инстикт, с цел да резервира паритета. Англичанинът избави удар на Данжума.

В 78-ата минута, след намесата на ВАР, Доминик Калвърт-Люин получи противоречив пряк червен картон.

Дълбоко в добавеното време Кристъл Палас можеше да стигне до успеха. Езе опитва шанса си от границата на пеналтерията, само че Виржиния не разреши топката да попадне във вратата му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР