Кристъл Палас е отказал нова оферта за Вилфрид Заха. Предложението

...
Кристъл Палас е отказал нова оферта за Вилфрид Заха. Предложението
Коментари Харесай

Кристъл Палас отказа сериозна оферта за Заха

Кристъл Палас е отказал нова оферта за Вилфрид Заха. Предложението пристигнало от Евертън и включвало 65 милиона лири и двама играчи. Това е втората оферта на " карамелите " за звездата на лондончани. Първата бе на стойност 52 милиона.

Клубът от Ливърпул търси крило и има огромно предпочитание да притегли Заха, само че не е ясно дали ще реши да даде повече след втория отвод. Освен по-голямата сума от Евертън предложили нападателя Ченк Тосун и халфа Джеймс Макарти.

" Орлите " обаче не считат да се разделят със Заха, макар желанието на играча да премине в по-голям клуб. Сериозен интерес към него имаше от страна на Арсенал, само че предлагането на " артилеристите " бе надалеч от сумата, за която Палас е подготвен да го пусне. Президентът на клуба Стив Периш е заречен на футболиста да го пусне, само че в случай, че получи оферта, която той счита, че дава отговор на цената му.

He’s back! Wilfried Zaha in the new away kit #CPFC pic.twitter.com/gtrV0VGLD6
— Crystal Palace (@CpfcNews_) August 5, 2019
Кристъл Палас към този момент се раздели с Аарън Уан-Бисака, който отиде в Манчестър Юнайтед, и желае да избегне продажбата на втори главен футболист. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР