Криста и Андреа вече са тийнейджърки, върнаха се да живеят

...
Криста и Андреа вече са тийнейджърки, върнаха се да живеят
Коментари Харесай

Ето ги дъщерите на Жоро Илиев

Криста и Андреа към този момент са тийнейджърки, върнаха се да живеят и учат в България

Осиновените дъщери на починалия необут Георги Илиев още веднъж живеят в България. Сестрите Криста и Андреа, чиято идентичност майка им Мая съумява да скрие от медиите повече от 17 години, са към този момент пораснали тийнейджърки. „ Ретро “ се снабди с неповторими фрагменти на двете щерки на убития през 2005 година началник на ВИС-2, които са се открили трайно в София.

Девойките не престават да живеят под защита и да странят от непотребен звук към себе си, само че като всички младежи на тяхната възраст са изкушени от обществените мрежи, където демонстрират живота си в елементи. От изявленията им излиза наяве, че Криста се занимава интензивно със спорт и тренировки. Ограниченията, наложени от майка ѝ, очевидно са развили у нея непокорен манталитет и на някои от фотосите си тя театралничи с екстравагантно облекло, показвайки междинен пръст. Сестра ѝ Андреа е по-различен вид натура. Била по-свита и се увличала по изкуството. Още от дребна посещавала и уроци по изобразяване.

Двете девойки заобикалят да се показват с семейството на татко си, с цел да не бъдат свързвани от непознати с него. Дружат със строго избран кръг от хора, измежду които попадат и щерките на различен починал под земята необут – Филип Найденов-Фатик. Вдовиците на Георги Илиев и Фатик са приятелки от дълги години, а дружбата им е наследена и от техните деца. Контакт Криста и Андреа поддържат и със своята вуйна Мариана – сестра на убитите братя Васил и Георги Илиеви. Тя живее в Кюстендил с трите си деца и мъжа си, само че обратно на изказванията, че Мая Илиева им е забранила да контактуват с роднините на татко им, сходни драми във семейството очевидно няма.

Двете момиченца бяха осиновени от италианско сиропиталище от убития необут и жена му малко преди разстрела му. Те имат и по-малък брат Георги. Третото дете Мая Илиева осинови след гибелта на брачна половинка си и в негова памет му даде името на починалия си мъж.


Доскоро се говореше, че вдовицата на Главния държи дъщерите и сина си надалеч от границите на България, а точно в Испания, където Криста, Андреа и Георги-младши посещавали влиятелни учебни заведения. Майка им сновяла сред родината и топлата страна, с цел да бъде покрай тях, само че в същото време да ръководи и бизнеса си тук. Очевидно разкъсването сред двете страни е почнало да основава компликации на Мая, която дефинитивно е решила с децата да се върнат в родината. В момента всички те съжителствали дружно в първокласна къща в полите на Витоша.

Самата Мая към този момент се чувствала по-спокойна и не била преследвана от параноя, че всеки момент може да им се случи нещо неприятно. Все по-често излизала на публични места с децата си и с доста по-малко защита отпреди. Редовно щерките на Жоро Илиев се отбивали и в фамозния салон за хубост на майка им на пъпа на София, в който се глези част от родния елит. Там се намира и офисът на Мая, откъдето тя върти завещаната от мъжа ѝ бизнес империя за милиони.

Не се знае дали сега сърцето на мастита бизнес дама е заето. Последната ѝ обществена връзка бе с варненеца Николай Иванов-Шванца, с който от дълго време се разделиха, а той отпътува за Кипър.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР