Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си.

...
Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си.
Коментари Харесай

Българката, за която говори цяла Унгария

Криста Чернева е модел и актриса, също като родителите си. Баща й Панчо Чернев е артист и управител на културни събития. Майки ѝ е София Кузева-Чернева, която всички помним като Дана в един от най-гледаните и харесвани български филми " Вчера " на Иван Андонов.

Самата Криста е родена в Германия, където родителите й се откриват през 90-те, само че връзките й с България в никакъв случай не са прекъсвали. 

Криста Чернева все по-уверено върви по стъпките на известните си родители, изключително откакто изигра една от основните герои в сериала Kitz на Netflix през 2021 година, който стана доста известен в Унгария.

И макар триумфите на българката в професионален проект, причина да се приказва през последните месеци за нея се оказа персоналния ѝ живот. И по-скоро фактът, че явно има връзка с унгарския футболист Адам Салай, който сега играе в швейцарския футболен тим Базел. Връзка, която двамата дълго време пазят в загадка.

От няколко месеца 34-годишният голмайстор чества головете си в палец в уста и допиране на корема, което стана причина да се спекулира, че евентуално ще става татко.

" Да, ще ставам татко. Чакаме детето през август, само че аз започнах да чествам. Исках да го запазя в загадка, само че не можах ", призна Салай пред Ripost преди няколко месеца. Не мина доста време и унгарските медии разкриха, че дамата до него е точно българката Криста Чернева. 

От Origo научаваме, че Криста и Адам се срещат в Германия, където той игра дълги години. От изданието не икономисват суперлативите към 23-годишната българка, описвайки я като " необикновено красива ". И доста секси, бихме добавили ние.

Съдейки от профила ѝ в Instagram, не можем да не се съгласим с унгарците, които ненапразно хвалят родната актриса. Съвсем скоро чакаме и детайлности за бъдещия правоприемник на Криста и Адам, който би трябвало да се роди напълно скоро, в случай че към този момент не се е появил на бял свят. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР