Криско, Славка Калчева и Гъмзата ще пеят на пловдивчани в

...
Криско, Славка Калчева и Гъмзата ще пеят на пловдивчани в
Коментари Харесай

Без сръбско: Криско и Гъмзата идват за Пловдив мези

Криско, Славка Калчева и Гъмзата ще пеят на пловдивчани в парк " Лаута ". Това ще е идната седмица, когато от 4 до 8 септември ще се организира следващото издание на " Пловдив мези ".

Стартът ще бъде даден в сряда, 4 септември, с тромпета на Гъмзата. На идващия ден народът ще се радостни с оркестър " Канарите ", които ще излязат на сцената вечерта. На обяд купона ще подгряват група " Хоризонт ".

В Деня на Съединението на 6 септември Славка Калчева ще грабне присъстващите с незабравимия шлагер " Бяла роза " от 13 часа, а група " Сигнал " ще забият вечерта. На 7 септември любимецът на младежите Криско ще пее, а по обедините часове ще има хоротека с посетител националната изпълнителка и сестра на Преслава - Ивелина Колева. В последния ден на феста посетител ще е Борис Дали.

На това издание на " Пловдив мези " няма да има сръбски реализатор. В предходни издания посетители в града под тепетата акостираха Кеба, Неда Украден, Весна Змианац, Бобан Здравкович и други.

Посетителите на " Пловдив мези " ще имат опцията да видят алея на сладоледа, бар с над 100 типа бири от целия свят, детска анимация, час по родолюбие, бира понг и мента понг, уроци по български и балкански фолклор. Ще има чевермета, пушени вешалици, плескавици, съревнование с люти чушки и надяждане с кебапчета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР