Криско слага край на музикалната кариера! Той бе един от

...
Криско слага край на музикалната кариера! Ще се кандидатира за кмет?

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Криско слага край на музикалната кариера! Ще се кандидатира за кмет?

Криско поставя завършек на музикалната кариера! Той бе един от най-успешните и до скоро най-активни шоумени в България. Но в този момент май се е наканил да се пенсионира цели 30 години, преди да е навършил възрастта, която по закон се изисква за сходно нещо. Това е Кристиан Талев-Криско. От суперзвезда той стартира да изпада в периферията на шоубизнеса у нас. И то по свое лично предпочитание.

Само на 35 години габровецът работи все по-рядко и все по-често се отдава на бездействие дружно с половинката си Цвети.

Криско, който напълно до скоро имаше по две участия дневно и пускаше нова ария най-малко един път на месец и половина, напоследък е разредил до най-малко излизанията си пред аудитория. Рапърът към този момент има по едно присъединяване месечно. За март да вземем за пример е съобщил единствено за концерт в Севлиево, а за април – в Шумен. Песен не е пускал от есента на предходната година, когато излезе албумът му „ Хамелеон ”, в който има части с фолк звездите Константин и Софи Маринова.
След толкоз години в шоубизнеса се оказва, че това е първият албум в кариерата на гарбовеца.

В последно време той няма участия и в малкия екран.

Едва ли някой помни по кое време за финален път го е виждал на дребния екран. Преди е взел участие е и в „ Като две капки вода ”, и в „ Х Фактор ”, и в „ Маскираният артист ”. Редовно даваше и изявленията по отношение на разнообразни свои планове. Но в този момент? Или медиите не го търсят, или той им отхвърля изявленията. Единственото, за което се е раздал в последните месеци, е турнето му в Съединени американски щати и Канада през октомври и ноември предходната година.

Преди дни рапърът разгласява в обществените мрежи серия фотоси и клипове от отмора на Малдивите с половинката си Цвети. По-рано пък беше в Дубай и не спря да пуска клипчета от емирството. Дори даде обещание да трансформира родния си град Габрово в негово копие, в случай че го изберат за кмет на идващите избори.

Дали в действителност е отправил поглед към локалната власт, следва да забележим. Но е несъмнено какво минимум го вълнува. Това е работата и карирата на артист!

 

Източник – HotArena

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Живот

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР