Криско се провали като продуцент, след като певиците му го

...
Криско се провали като продуцент, след като певиците му го
Коментари Харесай

Криско се провали като продуцент

Криско се провали като продуцент, откакто певиците му го зарязаха. Първата, която напусна Кристиан Талев, както е същинското име на артиста, бе Тита, а от месец отвън компанията му е и Ина Гаярдо.

Раздялата им с Тита стана факт още преди 2 години след нечовечен скандал сред двамата, разкриват очевидци на случката. Известно време даже гласовитата красавица не пускаше никакви нови песни, по всяка възможност до приключване на договорните връзки, които е имала с Криско. Веднага по-късно тя се преориентира към фолкжанра, където към този момент може да се похвали с дуети с Джена и Фики. Към момента Тита и Криско не поддържат никаква връзка и не си приказват, настояват техни близки.

Не напълно по другарски си е тръгнала и Ина, за което приказва фактът, че чаровната брюнетка даже си е сменила името и по-точно последната писмен знак от семейството. Тя към този момент е Гаярди и сама се продуцира. Новото начало за нея бе сложено с парчето " Предател “, което е по едно и също време на български и гръцки. Това не изненадва почитателите й, защото самата тя е гъркиня (истинските й имена са Христина Григориаду).

Атрактивният видеоклип пък е под режисьорския дебют на половинката на Ина и наш прочут фризьор Венелин Кондаков, който работи по плана дружно с Torex.

" Да, " Предател “ е ново начало за мен, с което ще се заявя като независим актьор, който самичък взима решенията за творчеството си. А може би това е преход и към различен жанр музика “, показа хубавицата и не пожела да разяснява повече раздялата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР