Криско пусна нова песен със заглавие „Хубаво ти беше“, в

...
Криско пусна нова песен със заглавие „Хубаво ти беше“, в
Коментари Харесай

Криско се изгаври със Златка и Мис Плеймейт

Криско пусна нова ария със заглавие „ Хубаво ти беше “, в която безусловно схваща амбициозните инфлуенсърки и златотърсачки, подготвени на всичко за няколко лайка и мъжкото утвърждение. Парчето стартира с откровенията на Златка Димитрова, която обстойно и необятно изяснява, че за нея лайковете в обществените мрежи не са най-важното, а след това проехтява и визитка на Мис Плеймейт Михаела Тодорова, прочетена от водещата на „ Преди обед “ Деси Стоянова.

View this post on Instagram
A post shared by Krisko (@kriskobeats) on Aug 9, 2020 at 8:01am PDT

В нея настоящата миска е показана като „ млада дама, която демонстрира живота си онлайн “. В клипа към песента взе участие и самата Тодорова, която с днешна дата твърди, че била излъгана от Криско и нямала визия в какво тъкмо парче взе участие. В момента тя се кълне, че за нищо на света не била приела да се снима в подобен план, а откакто приятелите й го видели били в потрес.

Блондинката се заканва да си търси правата и твърди, че Криско си прави реклама на неин тил. Почитателите на рапъра утвърждават скандалното му парче, макар че го считат за леко чалгарско.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР