Криско обяви датите за предстоящото си турне в САЩ и

...
Криско обяви датите за предстоящото си турне в САЩ и
Коментари Харесай

Криско обяви турнето си в САЩ и Канада

Криско разгласи датите за идното си турне в Съединени американски щати и Канада. Той зарадва почитателите си оттатък океана с пост в персоналният си профил във Facebook.

В Чикаго Криско ще показа творчеството си на 27 януари и на 10 февруари. В Лас Вегас лайфът му е плануван за последния ден на януари. През февруари датите за концерти са планувани на 3 февруари в Атланта, на 9 февруари в Ню Йорк и на 11 февруари в Маями, където ще завърши и турнето на звездата в Съединени американски щати.

Най-вероятно по време на турнето на габровеца ще компания му прави танцьорката Цветелина Петрова, за която напоследък настойчиво се приказва, че ще стане негова брачна половинка.

През 2017 година рап артистът направи генерална подготовка за идните си изяви в Америка и Канада с българо-македонското турне One love. След това обиколи и страната за промоция на книгата си " Пътят нагоре ". Също по този начин през миналата година изпълнителят беше на американска сцена, само че като гост-изпълнител на концертите на Мария Илиева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР