Криско надви Папи Ханс в сърцата на феновете. Двамата пуснаха

...
Криско надви Папи Ханс в сърцата на феновете. Двамата пуснаха
Коментари Харесай

Криско надви Папи Ханс

Криско надделя Папи Ханс в сърцата на почитателите. Двамата пуснаха нови песни по едно и също време, само че дуетът на Криско с Галена изрично отвя проекто шлагера на Константин Трендафилов, в чиито клип взе участие Николета Лозанова. Третият дует на Криско и Галена носи името „ Тръпката “ и за по-малко от 24 часа след премиерата си събра над 530 хиляди гледания в YouTube, 17 хиляди лайкове и стотици позитивни мнения.

„ Не чувам поп-фолк, само че тази ария си я пусках три пъти и дори танцувах. Страшно зарибяваща! “, „ Готино, друго, клипът кърти, трети път за шанс! “ и „ За да стане този план много експерти са си свършили работата! Браво на режисьора за хубавите хрумвания и снимане. Удоволствие да се слуша и гледа с лека задявка! Хит! “, гласят част от мненията на меломаните за песента на Криско.

Парчето на Папи Ханс е много по-надолу с харесванията в youtube, макар че в горещото видео към него взе участие Николета Лозанова. То се споделя „ Нямаш ли пари “. В клипа на песента Папи Ханс дефинира Лозанова като „ остаряла позната “, при която той и половинката му пред и зад камерите (Сара Драгулева) намерили кей, откакто били подгонени от „ психар “ (в облика на ченгето – Стоян Радев). „ Нямаш ли пари “ е и третият трак от идния албум „ Когато позираш – прозираш “. В него Папи ще събере общо 12 песни, които преди този момент ще показва в продължение на година. Тавата ще се продава в комплект с новата му книга.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР