Криско май скоро ще става татко. По Коледа гаджето му

...
Криско май скоро ще става татко. По Коледа гаджето му
Коментари Харесай

Криско чака бебе през лятото

Криско май скоро ще става баща. По Коледа гаджето му Цветелина сподели съмнително закръглено коремче, което издава, че може би е бременна. Ако това е правилно, бебето най-вероятно ще се роди през лятото

Габровският рапър, който през 2018 година стана на 30 години, не крие желанието си в дома му към този момент да се чува бебешки рев. Макар на пръв взор да не наподобява на домошар, той обожавал фамилния уют и в свободното си време не търсел шумни компании, а предпочитал да се затвори у дома с приятелката си и най-вече още един-двама близки хора. Единствено детето липсвало в тази фамилна идилия, само че както наподобява, скоро и то ще се появи в живота на звездата, написа "Уикенд ".

Двамата с Цветелина са дружно към този момент повече от 2 години. Те заживяват под един покрив през цялото време на връзката си. Освен че живеят дружно, са неразделни и по време на работа. Любимата на рапъра е сценарист в уеб сериал, който той продуцира. Освен това танцува по негови участия, снима се в някои от клиповете му и е нещо като негов персонален помощник, който се занимава с подреждането на графика и уреждането на уговорките му. Двамата на процедура прекарват дружно цялото си време, тъй че към този момент се познават задоволително добре, с цел да са наясно дали могат да отгледат дете дружно.
Криско от дълго време загатва в свои обществени изявления, че се надява скоро да стане татко. Тази пролет рапърът даже разгласи, че желае от Цвети не едно, а няколко деца. Той бил изцяло подготвен да има наследници и, в случай че чуе, че приятелката му е бременна, няма да се изненада. С това рапърът на процедура разкри, че с Цвети вършат опити за бебе. Наскоро неговата обичана сподели фотография със своя бременна другарка, която пипа по коремчето. Това е известно поверие. Смята се, че когато една жена желае да забременее, тя би трябвало да пипне по корема друга, която към този момент е бременна. Съдейки по типа на Цвети, „ магията” е подействала, въпреки че остава още много време до раждането на детето. Това най-вероятно ще стане чак в края на лятото.

Връзката с Цвети е най-дългата, която Криско е имал до момента. Преди нея той беше с плеймейтката Ася Капчикова. Говори се, че ръпърът бил доста влюбен и желал деца и от нея. Тя обаче изрично отказвала да скапва фигурата си с бременност и да се върже с бебе, което да постави завършек на кариерата ѝ на звезда. Ася била толкоз надалеч от концепцията за фамилен живот, че почнала да поставя рога на Кристиан, а до него дохвърчали и грозни клюки, че си изкарва прехраната със неприличен поминък. В края на краищата, честолюбивия рапър я зарязал. За разлика от нея Цвети наподобява съществено момиче, което стои твърдо зад тила на мъжа си и скоро ще му направи най-желания от него подарък – дете.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР