Криско и Цвети отново заедно, но заблуждават всички! Рапърът Криско и

...
Криско и Цвети отново заедно, но заблуждават всички!
Рапърът Криско и
Коментари Харесай

Срамота! Криско и Цвети се правят на семейство за пари

Криско и Цвети още веднъж дружно, само че заблуждават всички!
Рапърът Криско и някогашната стюардеса Цветелина Петрова се гаврят с феновете си. Двамата са разграничени от известно време, само че поради пари вземат решение да се вършат на семейство.



Двойката е сключила рекламен контракт с дерматологична клиника и точно по тази причина би трябвало да се прави на щастливо семейство. Истината обаче е напълно друга.

Криско и Цвети са в обтегнати връзки от месеци. Тя непрекъснато недоволстваше, че той не се включва в домакинските отговорности, което докара до краха сред тях. На всичкото от горната страна той по този начин и не я направи младоженка, което преля чашата.

Жалкото обаче е, че за пари са подготвени на всичко, даже и да се вършат на щастливи дружно. В Инстаграм рап звездата разгласява тяхна обща фотография, на която е написано, че единствено слуховете ги разделят. В реалност обаче е друго.

По принцип Криско е прочут като един от най-меркантилните реализатори в своя род. Той е и един от най-добре платените, само че и от най-стиснатите. За пари се продаде и на чалгата, което е сериозен удар по рап почитателите.

Цветелина Петрова също печелеше добре като стюардеса, само че напусна, с цел да сътвори семейство с Кристиян Талев. След 5 години и две деца обаче към този момент любовта отсъства в техния дом, за разлика от големите парични потоци, за които са подготвени на всичко.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР