Крисия Тодорова за пореден път остана на второ място. Младата

...
Крисия Тодорова за пореден път остана на второ място. Младата
Коментари Харесай

Ето защо Виктория прецака Крисия в Маскираният певец

Крисия Тодорова за следващ път остана на второ място. Младата певица бе прецакана, а нейната колежка Виктория Георгиева й отмъкна успеха в „ Маскираният певец” под носа. Забавното предаване бе извоювано от последната ни представителка на „ Евровизия”, която се криеше под костюма на Госпожицата. „ Уикенд” научи, че Виктория е близка другарка с Кремена Халваджиян, брачна половинка на продуцента на шоуто, и успеха й е била уговорена.

Повечето фенове и почитатели на шоуто стискаха палци на дребния и сладостен Гъбарко, в чийто костюм се бе намърдала Крисия. Певецът Миро, който се класира на трето място в шоуто, също призна, че неговият любимец е била точно Тодорова. „ След рухването на маските в „ Маскираният певец”, зад най-милата и симпатична от тях (и мой фаворит), се оказа още по-милото и симпатично момиче (вече млада дама) - Крисия. Исках да завоюва Гъбарко. С него бяхме каравана до каравана, аз бях № 3, а той беше под №2, и забавното е, че и по този начин финиширахме”, написа Миро след свалянето на маската и разгласява кадър с Крисия.

„ Уикенд” научи, че никой от сътрудниците не е поздравил Виктория за успеха, тъй като не считали, че е заслужена. Всички са уверени, че тя съзнателно е толерирана от продуцента на шоуто. Припомняме, че Крисия показа България на дванадесетото издание на детския песенен конкурс „ Евровизия “ в Малта дружно с пианистите Хасан и Ибрахим. Те показаха песента „ Детска планета “, която се класира на почетното второ място, записвайки най-хубавото достижение на България в историята на състезанието. Тогава, както и в този момент с „ Маскираният певец”, се появиха подозрения за манипулиран избор, а надарената 17-годишна певица още веднъж остана втора.

Самата Виктория сподели интровертност и меланхолизъм. Дори и при приемането на премията тя не сподели страст и не даде тип на сюрпризирана от спечелването на формата, което още повече озадачи феновете. Ден по-късно тя призна, че здравословното положение на татко й се е влошло.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР