Крисия Тодорова влезе в домовете ни, когато бе едва 9-годишно

...
Крисия Тодорова влезе в домовете ни, когато бе едва 9-годишно
Коментари Харесай

Крисия е гласът в семейството, но кака й Тифани е... ПОЖАР!

Крисия Тодорова " влезе " в домовете ни, когато бе едвам 9-годишно хлапе и признаваме, че ни скри шапките. Малката гласовитка, изобретение на Слави Трифонов, към този момент е огромна като навърши и пълноправие преди няколко години.

Криси се промени напълно малко и отново си е същото чаровно и слънчево дете, тъй като в лицето й детското изражение се резервира. Да, тя е гласът и " златната кокошка " на фамилията си, само че кака й... леле мале! Кака й Тифани е истински пожар и малко на брой са си представяли, че ще могат да видят такава яка мацка у нас.

При това Тифани е изцяло естествена - без обезобразените скули, джуки, ченета и прочие, с които се развява всяка втора тъпа кифла. Нежна, грациозна, секси и необикновено красива, Тифани получава по стотици мъжки известия и похвали дневно, само че сърцето й е заето.

Тя се оказа и моногамна като от много години към този момент е другарка на футболиста от " Марек " - Дупница, Николай Ганчев. Самата Тифани не парадира нито със сестра си, нито със себе си, а профилът й е най-нормален. При все, че е от заможно семейство, тя не се фука като една Антония Петрова, примерно, нито като празноглавата Нора Недкова.

" Личи си, че има класа в това момиче, също както и в Крисия. Имат и по-малка сестричка, нека да вземе образец от тях ", разясняват близки до девойките.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Крисия Крисия и Тифани Тифани Крисия Тодорова Слави Трифонов яка мацка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР