Крисия Тодорова най-накрая зарадва феновете с първи самостоятелен професионален клип.

...
Крисия Тодорова най-накрая зарадва феновете с първи самостоятелен професионален клип.
Коментари Харесай

Крисия с първи солов професионален клип

Крисия Тодорова най-сетне зарадва почитателите с първи независим професионален клип. След като месеци наред детето — знамение на българската музика пееше единствено вкъщи пред компютъра, в този момент най-сетне зарадва почитателите с нова ария, видя HotArena .

След като фамилията й приключи контракта с шоуто на Слави, кариерата на Крисия позамря. Тя се изявяваше главно вкъщи, като даже спря да записва нови клипове, написа „ България през днешния ден ”.

В последното си видео обаче Крисия прави кавър на песента на Майли Сайръс „ When I look at you ”. Клипът към този момент е гледан над 7000 пъти, а мненията са повече от положителни.

Въпреки че не е авторско парче, планът е сериозна поръчка от страна на Крисия за музикалното й развиване. От тази образователна година тя ще е част от Националното музикално учебно заведение „ Любомир Пипков ” в София.

„ Много съм радостна. Искам да получа професионално образование в сферата, в която желая да се развъртвам — джаз и поп пеене.

Знам, че няма да е елементарно да заменя спокойствието на дребния град с динамичността на София ”, споделя още Крисия, само че е уверена, че ще се оправи.

Освен това е безпределно признателна на Слави за опциите, които й е дал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР