Крисия Тодорова ли е провалът в тазгодишния сезон на капките?

...
Крисия Тодорова ли е провалът в тазгодишния сезон на капките?
Коментари Харесай

Сринаха ли Капките Крисия?

Крисия Тодорова ли е неуспехът в тазгодишния сезон на капките? Младото момиче търпи жестока рецензия от феновете на шоуто, които не могат да проумеят неприятното й показване и високо самочувствие. 17-годишната певица е измежду най-зле представящите се участници, макар че в снощния епизод сграбчи първото място с облика на Майкъл Джексън, видя Lupa.bg.

Имитацията, която завоюва сърцата на феновете, журито, участниците и менторите бе тази на Крисия. Младата певица се оправи безапелационно с облика на неповторимия Майкъл Джексън. Крисия бе неповторима във всяко придвижване на Краля на Попа под звуците на емблематичната ария „ Thriller”.

“Това, което направи довечера, беше най-хубавата реплика за сезона” – показа Фънки след осъществяването.

" Нещо не и се получава. Очаквах повече от нея. Дано откри себе си и имитациите и стартират да се получават, тъй като е гений, само че този гений за момента е останал обратно в предишното. Стискам и палци ", " Танците й се получиха, само че вокално не беше добре " - това са най-ласкавите мнения по адрес на откритието на Слави Трифонов.

" Е, по какъв начин можахте такава подигравка с нас фена още веднъж да извършите?! Ако нямах толкоз обичани лица в участниците тази година, щях да спра на секундата да ви виждам! Срамота да дадете успеха на Крисия, пред това,което Краси направи! Пълна излагация и пробутването е на това девойче нервира доста! ", написа възмутена фенка на шоуто за фалшификати.

" Продуценти, послушайте почитателите на предаването! Доникъде няма да стигнете като лансирате тази дребната! Хубаво пее, но да печели без въобще да е заслужила не го одобрявам! Омаловажавате труда и гения на другите участници, които са в пъти пъти пъти по-добри от Крисия! ", прибавя друга зрителка.

Началото на предаването сложиха децата от вокална група „ Бон-бон “. Те откриха шоуто с обръщение за мир с друга ария на Мaйкъл Джексън – “Heal The World”. Звездните осъществявания започнаха с шлагера “The Fox” на норвежкия комедиен дует Ylvis, а пред комплицираната задача се изправи певицата Анелия.

След нея Мариана Попова се трансформира в същинска кралица на вечерта като великата Уитни Хюстън в осъществяване на “Queen of the night”. “Обожавам Уитни Хюстън. Ти беше толкоз премерена и естествена. Справи се фантастично!” – показа Хилда Казасян за осъществяването. Моню Монев се появи в облика на певицата, взела присъединяване в осмия сезон на предаването – Луна, като показа нейната ария „ Бягайте, крачета “.

Алисия придвижи цялата аудитория във кино лентата “A Star Is Born” с прелестната реплика на Лейди Гага и песента “Always Remember Us This Way”. На сцената настана есен, когато Руслан запя “Tamally Maak” в облика на египетската звезда Амр Диаб. В компанията на Йордан Йончев-Гъмзата, Краси Радков подвигна публиката на крайници като неповторимия Тодор Колев. „ Имах достойнството и привилегията да познавам Тодор Колев. Той беше популярен човек и артист. Благодаря за аплодисментите, само че те не са за мен, а за Тодор Колев “, разгорещено показа Краси след осъществяването на „ Камион ме блъсна “.

След два следващи женски облика, Александър Сано развълнува всички в залата като великия Роби Уилямс с баладата „ Angels”. Есил Дюран сподели още веднъж невероятния си глас като Селин Дион, в осъществяване на “The power of love”. Тя получи и подарък от обичания мъж – стихотворение, което откровено я развълнува. На рождения ден на AIZS, Дарин Ангелов влезе в паметния облик на артиста. Актьорът сподели изключителните си умения на сцената с осъществяване на песента “Никой не може”.

Бутонът на шанса сподели своята тежка дума и отреди идващия понеделник Алисия да бъде Риана, Анелия да влезе в облика на Адел, Моню Монев да имитира Миро от Джанго Зе, Мариана Попова да се превъплъти в Зак де ла Рока, Руслан Мъйнов да изиграе Георги Христов, Дарин Ангелов да пее като The Weekend, Александър Сано да бъде корейската сензация PSY, Есил Дюрон да излезе под прожекторите като Милко Калайджиев, Краси Радков да взриви сцената като Rammstein, а Крисия да влезе в първия си двоен облик – на Шарика и Бийонсе.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР